DONAȚIE ELEMENTARĂ

<

Am fost solicitată să donez pentru REVISTA  Izvoare ,2014

Apa minerală e mai bună, nu conține invidie. Negativul implică să-ți vezi conturul uneori/ te dezamăgesc unii, pozând numai pozitivul, prefer holograma. Fiind neutru înseamnă că ești egal cu zero?  Nimic nu e mai adevărat decât lucrurile negative care se spun despre tine/ mai ales șoșotind la urechea binefăcătorului tău. Dacă excelezi între Pitagora și Socrate vei înțelege  că matematica e integrala cuvintelor /diferențiată prin matricia axiomatică a glasului tău.

bianca(C)

Un gând despre &8222;DONAȚIE ELEMENTARĂ&8221;

  1. dragi prieteni
    Tu te intorci de la Berlin! Probabil Europa te-a facut sa ma uiti! 🙂
    Deocamda nu ma invidia… Dupa accidentul de masina pe care l-am avut pe 13 august, scapind ca prin minune, eu si sotul meu, ce mai, masina ne-a aparat dar a iesit armonica, si inca din spate loviti puternic, sa zicem ca dupa fizioterapie am avut citeva ore disponibile.
    Programul meu de serviciu e intr 6.00 -14.30 ca inginera care redacteaza pe calculator materiale in ebraica… dupa planse de constructii, adica devize si documentatii economice!
    „Delegatiile” la nepoti si nepoata sunt cam pe la ora 16, adica tocmai la Slomy sau Kfar Saba.Citeodata vin ei la mine adusi de copii. Asta cam de doua ori pe saptamina! Mai adaug si sfarsitul de saptamina! Munca mea „filantropica” cum mi-a zis-o un poet amic o fac doar din cauza accidentului meu de masina. Atunci am fost nevoita sa zac intr-un fotoliu!De scena literara m-am lasat din motive clare:prioritati familiare, la fel am facut-o retragindu-ma din „Cercurile Haifei” si din Conducerea A.S.I.L.R!
    Blog-ul e o transferare de site-ul meu de pe
    http://www.poezie.ro/index.php/author/0008623/index.html
    munca mea de vreo 4-5 anisori! Scriu de 30 de ani! Asa ca n-a fost usor sa recompun viatza mea si a altora intr-un simplu site intr-un timp record, care poate va dispare printr-o simpla miscare, un „V”…care il voi face intr-o zi.Nu stiu insa cand! Pentru ca m-am convins de ceva, poezia israeliana nu are loc nicaieri chiar daca dramaturgul George Astalos a atras atentia asupra „mostenirei lirice” de la noi! Scena e insa tot a scriitorilor romani veniti prin I.C.R si nu a a noastra! Tin minte ca de ziua lui M.Eminescu am fost invitata la I.C.R sa recit un poem printre cei 20 de invitati scriitori din Israel. Mi s-a acordat 4 minute! Asta a fost tot! Am recitat un poem dedicat lui Eminescu. Am fost singura! La mine cand am facut o masa rotunda gen Cenaclu lansindu-mi propria carte „CIRESE AMARE SUB KATIUSE”, (carte cuprinde un jurnal din adaposturi pe timp de razboi) a avut mai curind ecou, la TVR International decit prin articolele celor care au fost prezenti! Timpul a trecut. Ce e prea tarziu e prea tarziu! Ma pregatesc de un nou nepot! Va doresc numai bine la toti scriitorii de aici si de pretutindeni! Nu sunt dezamagita, totul e cum mi-am dorit!
    bianca marcovici

Lasă un comentariu