paralele

Melania Trump nu a ajuns la Davos. Se pare că a aflat că soțul ei Donald Trump a înșelat-o în 2004!Probabil pune de un divorț, așa cum scrie în Wall Street Jurnal. Hărțuiala sexuală care e folosită pentru a schimba prioritățiile lumii politice e evidentă și stupidă pornind de la Clinton, ( cum am scris eu o povestire cu multă vreme în urmă că urmează Epoca Clinton)
.Nu pot să nu-mi aminesc și eu ca inginer constructor de hărțuiala sexuală la care am fost supusă în delegațiile de la Vaslui sau Bârlad când m-am trezit că șefii de șantier mă invitau la o cafea… la casele lor. Dar am parat demn această stare cu zâmbetul pe buze, chiar dacă din punct de vedere a meseriei pierdeam puncte bune de înaintat în funcție, deci mărirea salariului! Dar, pare cam nefiresc pentru că unele doamne maltratate sexual au tăcut mulți ani până acum atingându-și anumite scopuri artistice; mai ales, în lumea actorilor în care sexul e un sport filmat sau mimat până la un punct. Sau chiar în lumea scriitorilor în care multe seamănă cu cea a actorilor.
Îmi aminesc clar că am fost chemată la un interviu în meserie chiar aici, ca” ola hadașa” 1991 tocmai de un coleg de școală elementară, știindu-mă capabilă în meseria de proiectant. Spre surprinderea mea numai după săptămâni m-am trezit cu o limbă în urechie …o lingere scărboăsă de la un subaltern al său de origine română care putea să-mi fie tată, fără să am drept de reacție. Știu acum foarte clar că am părăsit acel serviciu promițător pentu un început noi în Țara Sfântă, tocmai când aveam două fete înainte de armată și socra bolnavă de cancer, fără să-mi ridic drepturile bănești!

gazeta românească, februarie, 2018 Israel

Lasă un comentariu